Triumph Tiger 1200
Triumph Tiger 1200
Triumph Tiger 1200
Triumph Tiger 1200
Triumph Tiger 1200
Triumph Tiger 1200
Vanaf 15 980 €
Tiger 1200

De nieuwe Tiger 1200-reeks is in alle opzichten beter. Elk van deze motorfietsen is gebouwd voor grootse avonturen. Om te beginnen zijn ze aanmerkelijk lichter, tot 11 kg, en er zijn meer dan 100 verbeteringen aangebracht, waaronder een ingrijpende vernieuwing van het motorblok, Triumph.

 

Onze nieuwe Tiger 1200’s bieden belangrijke vernieuwingen voor offroad-functies en comfort tijdens lange reizen. Met het Triple-blok van een nieuwe generatie, een snellere vermogensafgifte, tot wel zes rijmodi inclusief de nieuwe modus Off-Road Pro op de XC-modellen, verbeterde ergonomie voor de berijder en een gewichtsbesparing op de hele motorfiets tot liefst 11 kg voor een betere wendbaarheid zijn deze motoren klaar voor het ultieme avontuur.

 

De nieuwe 1200-reeks vertegenwoordigt het summum aan Tiger-technologie met nieuwe functies zoals meedraaiende bochtenverlichting, een fullcolour TFT-instrumentenpaneel, tot wel zes rijmodi, volledige ledverlichting, schakelmateriaal met achtergrondverlichting, een ontsteking zonder sleutel en de Triumph-schakelbekrachtiging. Dit alles is toegevoegd aan de uitgebreide basistechnologie van de Tiger, waaronder Triumph semi-actieve vering (TSAS), voor bochten geoptimaliseerde ABS en tractiecontrole, de hill hold-functie en een elektronisch verstelbaar windscherm. 

 

Beschikbaar in verschillende versies.

 

Meer info op onze Triumph website.